Renskinn

Söker du efter högkvalitativa renskinn för hemmet, uteplatsen, eller kanske som ett smidigt och värmande underlag när du är ute i naturen? Här på sidan hittar du renskinn som passar bra för både inomhus- och utomhusbruk, av högsta kvalitet från renar i Sverige och Norge. Läs vidare här på sidan.

Renskinn utomhus

Renskinn är inte bara vackra att titta på, de har även värmande egenskaper som du kan dra nytta av både där hemma och när du befinner dig utomhus. Ett renskinn är perfekt att använda för att hålla värmen när du befinner dig ute i naturen, som ett underlag på bänkar, pulkor eller släden. Renskinn är även lämpliga att använda som underlag vid friluftsaktiviteter såsom jakt eller fågelskådning, på grund av skinnets värmande aktiviteter som passar alldeles utmärkt vid mer stillasittande aktiviteter. Här hos bActive har vi ett stort utbud med produkter till en aktiv fritid

En renfäll kan även bli ett uppskattat inslag i en kall vintervandring, och vara ett riktigt mysigt sittunderlag framför en värmande brasa. Det är inte bara renskinnets värmande egenskaper som gör det lämpligt för utomhusbruk, det är även ett extremt slitstarkt material som tål väder och vind. Ett renskinn passar inte bara bra att ta med ut i naturen under kallare dagar, de kan även användas som vackra inredningsdetaljer till utomhusrum hemma, till exempel på balkongen eller uteplatsen. Vad kan bli mysigare än en kopp kaffe på ett mjukt och varmt renskinn ute på balkongen en lite kyligare kväll? Dessutom är det enkelt att skaka av och rengöra efter användning.

Renskinn inomhus

Renfällar kan även användas inomhus, som en inredningsdetalj som ger ditt hem en känsla av värme, komfort och naturlig skönhet. När det kommer till renskinnet som inredningsdetalj är möjligheterna många! Varför inte lägga renskinnet som en dekorativ och värmande matta i vardagsrummet? Eller som en värmande filt eller prydnadskudde i soffan eller fåtöljen? Ett renskinn passar även alldeles utmärkt att ha som matta på sovrummet, för att skydda dina fötter från det kalla golvet en kyligare morgon.

Oavsett hur du väljer att inreda med ditt renskinn inomhus lovar vi att det kommer att ge ditt hem en genuin och naturlig atmosfär - och dessutom kan de bidra till att hålla dig varm under kyliga mornar och kvällar.

Äkta renskinn

De renskinn vi säljer här på sidan är äkta renskinn i mycket fin kvalitet från renar uppfödda i Sverige och Norge. Precis som de flesta naturprodukter är skinnen unika och varierar i storlek, form och färg. Du hittar renskinnen i olika storlekar - både som hela plädar som passar bra som liggunderlag ett eller sittunderlag på en bänk för flera personer, och som lite mindre varianter som passar bra som ett sittunderlag för en stol eller på marken för en person.

Hos bActive säljer vi både renskinn som är silikonimpregnerade och de som inte är det. Om du önskar att använda ditt renskinn utomhus rekommenderar vi att du väljer ett som är impregnerat. När renskinnet är silikonimpregnerat hanterar det fukt och snö på ett bättre sätt, vilket gör att renskinnet både håller längre och blir varmare att sitta på.

Vill du läsa mer om de olika renskinnens egenskaper? Klicka in dig på de specifika produktsidorna.