Flawless

Världssuccén Flawless Finishing Touch med miljontals och åter miljontals sålda enheter sedan lanseringen våren 2018. Originalet Flawless Finishing Touch har den senaste tekniken för att skonsamt och smärtfritt ta bort oönskat hår. Samtliga produkter i serien har ett 18 karats guldpläterat huvud som är hypoallergent och dermatologiskt testat vilket gör att ingen rodnad eller hudirritation uppstår. Alla produkter från Flawless är ergonomiskt utformade och har mikroskopisk precision.

Flawless Finishing Touch tar varsamt bort hår överallt

Maskinerna från Flawless är små och smidiga vilket gör dem enkla att ta med sig. Alltså kan de i princip användas var som helst - hemma, i bilen, på campingen, på toaletten osv. Produkterna från Flawless har många fördelar, t.ex. att:

- Håret inte hinner växa ut
- Du kan använda Flawless varje dag
- Snabb och smärtfri behandling
- Mikroskopisk precision
- Ingen rodnad eller irritation
- Passar alla hudtyper
- Varsam och säker för huden
- Uppladdningsbar, inga batterier behövs

Testa produkterna från Flawless du med, vi säljer endast orginalprodukter från Flawless - Känd från TV!


Flawless garanterar en precis hårborttagning på specifika områden

De smarta och populära modellerna från Flawless är speciellt utvecklade för en skonsam hårborttagning och gör det enkelt att ta bort oönskad hårväxt på specifika områden. På vilka kroppsområden vill du ha en skonsam och mild hårborttagning?

Hos bActive hittar du följande tre modeller från Flawless:


Flawless Deluxe

Liten och diskret - men otroligt effektiv! Flawless Deluxe gör det enkelt att ta bort hår från mindre områden, t.ex. under armarna, vid bikinilinjen och på armarna. Flawless Deluxe kan även användas på benen och resten av kroppen men passar allra bäst till mindre områden på grund av sin lilla och lättmanövrerade storlek. Den lämpar sig även till användning på den känsliga ansiktshuden, vilket möjliggör en nära och effektiv hårborttagning på t.ex. överläppen, kinderna och halsen.

Flawless Deluxe är liten och lätt att ha med när du är på språng, eller alltid ha med i väskan så att du alltid har en nära rakning nära till hands om det är det du behöver. På så vis kan du alltid ha släta ben, nyrakade armhålor eller ta bort oönskat ansiktshår när du behöver det. Allt detta helt utan rakhyvel, vax, skum osv.


Flawless Legs

Få en nära hårborttagning på benen med Flawless Legs - varje dag. Flawless Legs är speciellt utvecklad för att ta bort även de kortaste håren på benen och kan utan problem användas varje dag, utan att dina hår behöver växa ut emellan. På så vis kan du alltid ha släta och silkesmjuka ben helt utan att behöva använda vax, rakhyvel, rakskum eller epilator.

På grund av den smarta och ergonomiska formen följer Flawless Legs benens konturer så att du uppnår en extra nära rakning utan att irritera huden och utan risken för att skära dig. Precis som på de resterande produkterna från Flawless är Flawless Legs belagd med 18 karat guld som säkerställer en skonsam rakning som är mild mot huden men effektiv mot håret. Slipp röda knoppar, inåtväxande hårstrån och irriterad hud med en Flawless Legs, som även är en tidigare vinnare av Cosmopolitan Beauty Awards.


Flawless Brows

Dina ögonbryns bästa vän! Med en ultramikroskopisk precision kan du forma dina bryn precis som du vill. Flawless Brows är lätt att manövrera vilket gör att du undviker fula misstag och kan därför användas under, över och mellan ögonbrynen. Maskinen är bara lite större än en blyertspenna och kan därför enkelt tas med i väskan så att du alltid kan ha perfekta bryn utan utstickande hårstrån. Dessutom är Flawless Brows utrustad med en lampa så att du kan se varje hårstrå - hur litet det än är.


Så här använder du de superpopulära maskinerna från Flawless

De populära hårborttagningsmaskinerna från Flawless är lätta att använda och du undgår såväl irriterad hud som röda knoppar och rodnad, samtidigt som du uppnår en riktigt nära rakning. Modellerna från Flawless är så pass skonsamma att du utan problem kan använda dem varje dag. Flawless är dermatologiskt testad och leder inte till en kraftigare eller tjockare hårväxt efter användning.

Så här använder du Flawless genom 4 enkla steg:

  1. Se till att Flawless maskinen är uppladdad
  2. Sätt på maskinen
  3. Kör maskinen över det önskade området
  4. Stäng av maskinen och upplev den silkesmjuka känslan