Discgolf Väskor

Har du börjat spela discgolf men är lite osäker på hur du ska bära dina discar och andra tillbehör, både när du är ute på banan och när du tar dig till och från den? Då är en discgolf väska  eller en discgolf bag det perfekta valet för dig! Här på sidan hittar du både mindre discgolf väskor som passar bra till nybörjaren och större ryggsäckar som rymmer allt det som det riktiga discgolfsproffset behöver ute på banan.

Vilken discgolf väska ska jag välja?

Har du precis påbörjat din discgolfskarriär eller är du ett riktigt discgolfsproffs? Hur många discar vill du få plats med? Föredrar du en cross-body modell eller en ryggsäck? Allt det här är frågor du bör fundera över innan du bestämmer dig för vilken discgolf väska du ska välja. De minsta discgolf väskorna vi har här på sidan rymmer ca 8-10 discar, vilket är mer än nog för den som är nybörjare eller den som inte vill bära med sig alla sina discar på en och samma gång.

För den som har spelar lite längre eller bara vill ha med sig lite fler discar passar en lite större väska eller ryggsäck bra. Här hos bActive hittar du väskor som rymmer upp till 25 discar. Nästan alla discgolf väskor här på sidan har även plats till andra tillbehör som behövs ute på banan, till exempel lättåtkomliga fack till vattenflaska på utsidan så att du enkelt kan släcka törsten när du är igång med spelet.

Discgolf ryggsäck

För den som önskar att bära med sig lite mer ute på banan är en discgolf ryggsäck ett riktigt bra val. Ryggsäckarna som är anpassade för discgolf rymmer lite mer än väskorna av cross-body modell och dessutom är de ett ergonomisk val för den som är ute och spelar ofta, då den är skonsammare för ryggen. Här på sidan hittar du discgolf ryggsäckar som rymmer upp till 18 discar, men även de som är lite mindre. Dessutom finns det gott om plats till allt annat du kan tänkas behöva när du spelar - vattenflaska, en banan eller varför inte en macka. Samtliga discgolf ryggsäckar går även bra att använda till vardags, utanför banan.

Vår lyxigaste modell från Discmania har dessutom ett ryggförvaringsfack där t.ex. en laptop kan bäras, samt förbättrade luftkanaler och viktbalans som minskar värme och svett på ryggen. Oavsett om du är en nybörjare ute på discgolfbanan eller om du spelat discgolf sedan tidernas begynnelse tror vi att du definitivt kan hitta din nya discgolf väska här på sidan!