Fotbollsmål

Inget fotbollsspelande utan ett stabilt fotbollsmål! Sprätter det i fotbollsbenen nu inför sommarsäsongen? Investera i ett fotbollsmål till barn och låt spelandet börja! Här på sidan hittar du både fotbollsmål och tillbehör inför sommarens lek och spel.

Fotbollsmål till barn

Vad är roligare än en fotbollsmatch hemma i trädgården eller ute i parken under det varmare halvåret? Fotbollsmål till barn kan skapa mycket glädje där hemma och är en god investering inför sommaren. Gör familjens yngre medlemmar riktigt glada och överraska dem med ett fotbollsmål i trädgården. Här på sidan hittar du fotbollsmål 3 x 2 meter, med robusta metallrör och äkta nylonnät, perfekta till vårens och sommarens fotbollsskoj. Du kan läsa mer om våra fotbollsmål till barn inne på deras respektive produktsidor. Kolla även in resten av våra produkter till en aktiv fritid för såväl barn som vuxna.

Fotbollsmål med hål - köp en måltränare

Det är inte alltid man har någon att träna fotboll ihop med. Men inte behöver ert fotbollsmål stå oanvänt för det! Genom att investera i en så kallad måltränare till målet har du en suverän målvaktskompis när du inte har någon att spela med. Måltränaren ser ut precis som ett fotbollsmål med hål, och består av ett skynke av slitstarkt nylon som du monterar på ditt fotbollsmål. När måltränaren väl är monterad är det bara att sätta igång att öva frisparkar och straffsparkar, så att du verkligen kan glänsa på fotbollsplanen nästa gång du spelar ihop med någon annan. 

Måltränaren kan även användas till en rolig straffsparkslek om ni är flera som spelar tillsammans, kanske kan ni tävla om vem som sätter flest mål på raken? En annan rolig träningslek för att öva precision på målskott är att försöka träffa var och ett av hålen, där den som lyckas göra mål i samtliga hål vinner. Med bra väder, ett fotbollsmål och lite sprätt i benen är det bara fantasin som sätter gränser.

Andra tillbehör till fotbollsmål

Även om du kommer långt med bara ett fotbollsmål och en boll kan det vara kul med lite extra fotbollsmål tillbehör för att få en extra hög nivå på spelandet. För den som drömmer om att bli den nästa stjärnmålvakten är ett par grymma målvaktshandskar ett måste. Om den lilla fotbollsaspiranten istället drömmer om att bli en riktig teknikmästare kan en så kallad tekniktränare vara ett bra köp. Detta hjälpmedel kan verkligen göra underverk för den som vill förbättra sin teknik - och dessutom är det riktigt kul!

Upplev allt det roliga som fotbollens fantastiska värld kan erbjuda med våra fotbollsmål och andra tillbehör till fotbollsspel. Vad väntar du på? Köp ett fotbollsmål och låt sommarens roligheter börja!