Sommarskuggan

Ingen kan ha missat den populära figuren Sommarskuggan. Hos bActive hittar du allt som kan få den lilla att le, bland annat en härlig Sommarskuggan handduk. Och om det inte räcker kan du utforska vårt stora utbud av Sommarskuggan t-shirts och Sommarskuggan bäddset.

Sommarskuggan har blivit SVTs mest populära barnkaraktär sedan premiären i programmet Sommarlov

Programmet Sommarlov har över 1.4 miljoner tittare totalt per avsnitt - men över 800.000 som ser programmet linjärt när det sänds. Sommarskuggan är en av SVTs mest kända figurer från TV-programmet någonsin. Och inte undra på! Numera huserar även Vinterskuggan i programmen. Eftersom Sommarskuggan ständigt busar till det med skuggslem har vi lyckats få tag på receptet till det! Hur gör man då skuggslem? - Jo, du behöver svart karamellfärg, 2 dl vatten samt 2 msk fiberhusk. Häll i vattnet i en burk med lock, häll i några droppar svart karamellfärg och tillsätt fiberhusket. Sätt sedan på locket och skaka ordentligt. Häll sedan blandningen i en kastrull och värm. Vispa hela tiden och låt sjuda i någon minut, låt blandningen svalna och vips så är skuggslemmet klart! Nu kan du vara lika busig som Sommarskuggan.

Hos bActive är gläder det oss att kunna erbjuda, som en av få återförsäljare i Sverige, originalartiklarna med Sommarskuggan.

Välj mellan flera härliga olika produkter med Sommarskuggan, bland annat:

  • Sommarskuggan handduk

  • Sommarskuggan t-shirt

  • Sommarskuggan bäddset

  • Sommarskuggan pennfodral

Sommarskuggan t-shirt

En Sommarskuggan t-shirt är perfekt till sommarens små bråkstakar. Naturligtvis har t-shirten ett tryck av Sommarskuggan själv och du kan välja mellan en vit eller svart version. Vår förtjusande Sommarskuggan t-shirt är tillverkad av 100% bomull för maximal komfort, så att ditt lilla busfrö kan leka och utforska världen utan begränsningar. 

Köp en Sommarskuggan t-shirt i dag och låt ditt barn bli en del av äventyret!

Välj mellan flera storlekar:

  • 98/104

  • 110/116

  • 122/128

  • 134/146

Sommarskuggan handduk

En Sommarskuggan handduk finns naturligtvis i samma roliga mönster som de coola t-shirtarna. Denna Sommarskuggan handduk är perfekt för stranden eller poolen, och ditt barn kommer att älska att bli insvept i den efter en massa rolig vattenlek. Våra Sommarskuggan handdukar är tillverkade av mjukt och absorberande material som torkar ditt barns kropp snabbt, så att den lilla inte fryser. 

Välj mellan flera varianter av denna Sommarskuggan handduk eller varför inte välja allihopa, så att det är en till varje badutflykt.

Sommarskuggan bäddset

Säg godnatt och låt den lilla mysa in sig i det härliga Sommarskuggan bäddset, som innehåller både ett påslakan och ett örngott. Bäddsetet är tillverkat av 100% bomull, vilket gör att det blir extra mjukt att sova i, men också så att det andas och blir riktigt bekvämt. Detta fina Sommarskuggan bäddset har naturligtvis ett fint tryck med själva Sommarskuggan - både på påslakanet och örngottet!