Friluftskläder

Här på sidan hittar du friluftskläder och outdoorkläder till billiga priser som passar perfekt när du ska ut i naturen, oavsett vilken aktivitet du ska ägna dig åt. Som det gamla uttrycket lyder - det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder! Läs mer om olika typer av friluftskläder här och njut av din naturupplevelse.

Att välja rätt friluftskläder

När det kommer till friluftsliv är valet av rätt kläder avgörande för att kunna njuta av naturen fullt ut. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller en nybörjare när det kommer till att vistas i naturen, är det viktigt att välja friluftskläder som är anpassade för just dina behov och de aktiviteter du kommer att ägna dig åt. Läs vidare här nedan för lite tips på hur du ska tänka när du väljer dina outdoorkläder.

Vid valet av friluftskläder är materialvalet av yttersta vikt. Letar du efter kläder som är lätta, andningsbara och snabbtorkande? I så fall är syntetiska material som polyester eller nylon att föredra. Dessa material har utmärkta fukttransporterande egenskaper och hjälper dig att hålla dig torr under fysisk aktivitet.

Om du däremot planerar att vistas i kalla och våta förhållanden kan du överväga outdoorkläder i mer tekniska material. Dessa material erbjuder vattentäthet samtidigt som de tillåter fukt att avdunsta, vilket hjälper till att hålla dig torr under fysisk aktivitet.

Olika typer av outdoorkläder

Oavsett om du är ute efter outdoorkläder till kallare eller varmare kläder har vi någonting för dig här hos bActive. Här hittar du ett stort utbud av allt från jackor och regnkläder till underställ och t-shirts. Vi har även friluftskläder som är anpassade till specifika aktiviteter ute i naturen, såsom fiske eller kläder i kamouflagemönster. När du väljer friluftskläder är det inte bara materialet du ska tänka över, det är även viktigt att tänka över att passformen är den rätta så att du kan röra dig fritt när du är ute i naturen.

Friluftskläder herr och friluftskläder dam

I vårt sortiment hittar du både friluftskläder och outdoorkläder till både herr och dam. Dessutom har vi ett utbud av kläder och gummistövlar i unisexstorlekar, alltså som passar bra till alla oavsett kön. Vi har valt ut högkvalitativa plagg till låga priser - perfekt för den som vill komma igång med sitt friluftsliv utan att lägga ner en hel förmögenhet på utrustning och rätt kläder. Här på sidan hittar du även ett stort utbud av underställ och underkläder tillverkade i bambu, ett naturligt material som både andas och håller värmen.

Utforska vårt stora sortiment av friluftskläder herr och friluftskläder dam här på sidan och njut av det fantastiska som naturen har att erbjuda, oavsett om det är skog, mark eller hav som du önskar att uppleva. Och kom ihåg - det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder!