Discgolf Korgar

Discgolf Korgar

Korgar som är lika enkla och smidiga som robusta och tåliga - nu kan du på ett enkelt sätt finslipa dina kast även hemma i trädgården. Dessa discgolfkorgar ger dig samma möjligheter som ute på den riktiga banan och är även perfekta till att anordna små minitävlingar med eller kanske ytterligare en gren i din 5-kamp. I dag är discgolf en av de fritidsaktiviteter som växer allra mest - köp en disckorg, några discar och testa du med, du kommer inte att ångra dig!

En discgolfkorg hemma

En egen frisbeegolf korg kan vara fördelaktig för såväl den mer erfarna discgolfsspelaren som den som tänkt prova discgolf för första gången. För den insatta discgolfsspelaren kan en frisbeegolf korg hemma vara ett bra supplement till träningen ute på banorna. Discgolfkorgen kan placeras i t.ex. trädgården eller källaren för lite extra vardagsövning, så att du kan komma tillbaka till banan med en massa nya färdigheter. För dig som inte provat att spela discgolf tidigare kan en discgolfkorg där hemma vara ett enkelt och tillgängligt sätt att börja.

Om din närmsta discgolfsbana ligger långt bort från ditt hem kan det vara en stor uppoffring att åka de extra milen för att prova på den för dig nya aktiviteten. Då kan en discgolfkorg i trädgården vara den perfekta starten på din discgolfskarriär. Spela ihop med familjen, bjud in vännerna eller öva själv. En eller flera discgolf korgar i trädgården kan också vara ett utmärkt inslag i trädgårdsfesten, på grillkvällen eller varför inte på möhippan eller svensexan? Gör roliga småtävlingar eller låt korgen ingå i en rolig 5-kamp. Bara fantasin sätter gränser!

Våra discgolfkorgar

Här hos bActive hittar du två varianter av frisbeegolf korgar, båda av riktigt bra kvalitet men i olika prisklasser och med något olika storlek - allt efter dina behov och önskemål. Den ena varianten, Outgame Discgolfkorg, är en perfekt korg för nybörjaren som kanske inte vill lägga ner särskilt mycket pengar för att testa på aktiviteten. Korgen går att använda såväl utomhus som inomhus (för den med t.ex. en lite större källare), och mäter 130 cm i höjd. Precis som andra discgolfkorgar har den horisontella kedjor över korgen, vilket gör att discen inte åker rakt igenom korgen när du kastar mot den.

Vår andra discgolfkorg heter Discmania Discgolfkorg - Active target och är en lite lyxigare modell i något större storlek. Korgen mäter totalt 143 cm i höjd och är enkel att montera ihop och isär. Frisbeegolf korgen är robust och har totalt 18 horisontella kedjor som är ihopsatta med vågräta kedjor, så att discen enkelt ska fångas upp av korgen när den träffar kedjorna. En perfekt korg för den vana discgolfspelaren, eller den som vill börja spela discgolf med så bra förutsättningar som möjligt. Oavsett vilken discgolfkorg du köper rekommenderar vi att du ställer korgen inomhus efter avslutat spel utomhus, för att öka korgens livslängd. Skaffa din egna discgolfkorg i dag och låt spelet börja!